BODY

Bioslimming bodywrap

Al drie jaar uitgeroepen tot de beste afslankende lichaamsbehandeling!

Bioslimming zorgt voor aanzienlijke vermindering van cellulite en stimuleert vetverbranding. Ook wordt de huid soepeler, gladder en strakker.

Voordat je aan je eerste behandeling begint, wordt er een foto van het te behandelen gebied gemaakt. Na de behandeling wordt dat nog een keer gedaan: zo zie je in een oogopslag hoe drastisch het verschil is.

Tijdens een Bioslimming behandeling wordt er gewerkt met vier gels (gemaakt van 60 natuurlijke oliën) die een thermisch effect hebben: warmte en kou. De bindweefselmassage waarmee de gels worden aangebracht, zorgt ervoor dat de ingrediënten diep in de huid doordringen en de plaatselijke doorbloeding en de lymfedrainage wordt gestimuleerd.

Bioslimming is onze absolute topper. Wij zijn de enige salon die deze behandeling in Amsterdam uitvoert. Tevens zijn wij de officiële distributeur voor Nederland en België.

60 min | €98,- (in een kuur van 6)

Wij adviseren thuis de Bioslimming Homecare producten te gebruiken. Klik hier voor meer info over deze heerlijke producten. Daarmee zullen de resultaten van de salonbehandelingen versterkt worden. De set kan via de
online winkel worden aangeschaft.

Infrarood bodywrap

Zuiveren, ontgiften, afslanken zonder sporten!

De infrarood body wrap is een doeltreffende medische methode chronische pijn te verminderen, het ontgiften van de huid en zorgt voor soepelere spieren. De wrap wordt ook met succes gebruikt voor gewicht- en centimeterverlies. Door de warmte wordt het metabolisme versneld, vetweefsel afgebroken en 1200 calorieën verbrand.

Het is dé methode tegen vetkussentjes, sinaasappelhuid en striae met blijvend resultaat. Kortom: de ideale manier voor gewichtsafname en vitaliteit van je lichaam.

50 min | € 39,- (in een kuur van 10)

Contactgegevens

Barcelonaplein 179

1019 LX Amsterdam

info@beautyvibes.nl
+31 6 50 677 206

Openingstijden

Zondag & Maandag:          Gesloten

Dinsdag – Donderdag:     10:00 – 21:00

Vrijdag:                                     10:00 – 19:00

Zaterdag:                                10:00 – 17:00

Overige vragen