BODY

Expert in detox, afslanken & anti-aging.

Onze unieke en met zorg uitgekozen behandelingen zijn de kickstart naar de mooiste versie van jezelf!

Meer informatie over de Bioslimming Homecare Trio: klik hier.

Bioslimming bodywrap

Al drie jaar uitgeroepen tot de beste afslankende lichaamsbehandeling!

Bioslimming zorgt voor aanzienlijke en langdurige resultaten in vermindering van cellulite en vetverbranding. Ook wordt de huid zichtbaar strakker,soepeler en gladder. Onze klanten, beauty editors en blogger zijn lovend over de Bioslimming wrap!

Voordat je aan je eerste behandeling begint, wordt er een foto van je gemaakt. Na de behandeling wordt dat nog een keer gedaan: zo zie je in een oogopslag hoe mooi het verschil is.

Tijdens een Bioslimming behandeling wordt er gewerkt met vier gels (gemaakt van 60 natuurlijke oliën, planten extracten, caffeine en algen) die een thermisch effect hebben: warmte en kou. De bindweefselmassage waarmee de gels worden aangebracht, zorgt ervoor dat de ingrediënten diep in de huid doordringen, doorbloeding  en de lymfedrainage wordt gestimuleerd.

Bioslimming is een absolute traktatie voor het lichaam! Wij zijn de enige salon die deze behandeling in Amsterdam uitvoert.

60 min | v.a. €98,- (in een kuur van 6)

Klik hier voor meer info

Wij adviseren thuis de Bioslimming Trio Home producten te gebruiken. Daarmee zullen de resultaten van de salonbehandelingen versterkt worden. De set kan via de
online winkel worden aangeschaft.

Infrarood bodywrap

Zuiveren, ontgiften, afslanken zonder sporten!

De infrarood body wrap is een doeltreffende medische methode chronische pijn te verminderen, het ontgiften van de huid en zorgt voor soepelere spieren. De wrap wordt ook met succes gebruikt voor gewicht- en centimeterverlies. Door de warmte wordt het metabolisme versneld, vetweefsel afgebroken en 1200 calorieën verbrand.

Het is dé methode tegen vetkussentjes, sinaasappelhuid en striae met blijvend resultaat. Kortom: de ideale manier voor gewichtsafname en vitaliteit van je lichaam.

50 min | v.a. € 39,- (in een kuur van 10)

Contactgegevens

Barcelonaplein 179

1019 LX Amsterdam

info@beautyvibes.nl
+31 6 50 677 206

Neem contact met ons op

Openingstijden

Di – Do: 10:00 – 21:00

Vr: 10:00 – 19:00

Za: 10:00 – 17:00

Zo – Ma: Gesloten