BODY

Expert in detox, afslanken & anti-aging.

Onze unieke en met zorg uitgekozen behandelingen zijn de kickstart naar de mooiste versie van jezelf!

Meer informatie over de Bioslimming Homecare Trio: klik hier.

Bioslimming bodywrap

Al drie jaar uitgeroepen tot de beste afslankende lichaamsbehandeling!

Bioslimming zorgt voor aanzienlijke en langdurige resultaten in vermindering van cellulite en vetverbranding. Ook wordt de huid zichtbaar strakker,soepeler en gladder. Onze klanten, beauty editors en blogger zijn lovend over de Bioslimming wrap!

Voordat je aan je eerste behandeling begint, wordt er een foto van je gemaakt. Na de behandeling wordt dat nog een keer gedaan: zo zie je in een oogopslag hoe mooi het verschil is.

Tijdens een Bioslimming behandeling wordt er gewerkt met vier gels (gemaakt van 60 natuurlijke oliën, planten extracten, caffeine en algen) die een thermisch effect hebben: warmte en kou. De bindweefselmassage waarmee de gels worden aangebracht, zorgt ervoor dat de ingrediënten diep in de huid doordringen, doorbloeding  en de lymfedrainage wordt gestimuleerd.

Bioslimming is een absolute traktatie voor het lichaam! Wij zijn de enige salon die deze behandeling in Amsterdam uitvoert.

60 min | v.a. €98,- (in een kuur van 6)

Klik hier voor meer info

Wij adviseren thuis de Bioslimming Trio Home producten te gebruiken. Daarmee zullen de resultaten van de salonbehandelingen versterkt worden. De set kan via de
online winkel worden aangeschaft.

Contactgegevens

Keizersgracht 178

1016 DW Amsterdam

info@beautyvibes.nl
+31 6 50 677 206

Neem contact met ons op

Openingstijden

Gewijzigde tijden. Neem hiervoor contact op met BeautyVibes: +31 6 50 677 206