Bioslimming Homecare Trio

De Bioslimming Homecare kit is wetenschappelijk ontwikkeld om thuis te gebruiken om dezelfde geweldige resultaten te bereiken zonder een salonbezoek. Uit deze reden is

BIOSLIMMING DE PRIJSWINNENDE AFSLANKENDE BEHANDELING VAN 2018!

Tip voor nog snellere resultaten: De Bioslimming kan ook erg goed gebruikt worden door het aan te brengen voordat je gaat sporten.

Indien u een gevoelige huid heeft adviseren wij u om na 3-4 uur te gaan douchen.

Stap 1: Active Slim Gel
Active Slim Gel pakt effectief cellulitis aan, verstevigt de huid en activeert en stimuleert vetverbranding en aanmaak collageen. Het stimuleert het lymfesysteem om afvalstoffen af te voeren waardoor het gewicht af neemt.

Gebruik: Begin vanaf de knieholtes omhoog met het zachtjes aanbrengen van Active Slim Gel met beide handen en masseer met matige druk. Herhaal de beweging op alle gebieden die behandeling nodig hebben.

Gebieden: De Active Slim Gel is gemaakt voor benen en billen.

Stap 2: Active Slim Cream
De Active Slim crème is een doorbraak in de vermindering van vetten op de buik en rug. Deze crème geeft een afslankend effect en toont en modelleert het lichaam.

Gebruik: Gebruik cirkelvormige beweging om de Active Slim crème op buik, taille en armen te verspreiden en gebieden met striae en masseer met matige druk met beide handen. Masseer zachtjes de buik tegelijk met de palm van beide handen, masseer van beneden naar boven. Herhaal dit op de rug.

Gebieden: Active Slim crème is een doorbraak in het verminderen van hardnekkig vet op de heupen, buik, taille en armen. Vermindert striae.

Stap 3: Ultra Slim Effect
Ultra slim Effect is ontzettend effectief in het afslanken. Het verbetert de bloedcirculatie, heeft ontstekingsremmende eigenschappen en vermindert het gevoel van zware benen. Daarnaast verhelpt deze adipocytes, heeft een sterk afvoerende functie en geeft een boost aan de vetafbraak.

Gebruik: Deze gel wordt aangebracht op de gebieden die zijn behandeld bij gel 1 en crème 2. Breng Ultra slim Effect vanaf de knieholte omhoog zachtjes aan met beide handen, met de armen als laatst. Masseer met matige druk gedurende 3-4 minuten, duw vingers in de richting van de duimen.

Gebieden: Alle gebieden die behandeld zijn met gel 1 en crème 2.

Contactgegevens

's Gravendijkwal 66

3014 EG Rotterdam

info@beautyvibes.nl
+31 6 50 677 206

Neem contact met ons op


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    Openingstijden

    Uitsluitend op afspraak.

    Bel met BeautyVibes om jouw beauty moment in te plannen: +31 6 50 677 206

    Stuur een e-mail naar info@beautyvibes.nl