FACE

Expert in detox, afslanken & anti-aging.

Onze unieke en met zorg uitgekozen behandelingen zijn de kickstart naar de mooiste versie van jezelf!

5D Facial from Paris

De resultaten spreken voor zichzelf!

5D from Paris is een sterk huid verjongende behandeling van Provence Cosmetics, makers van de multi award winnende Bioslimming behandeling!
5D from Paris is heel anders dan je normaal gewend bent van een facial: de behandeling combineert een peeling, hydratatie, bindweefselmassage, gommage-technieken, lymfemassage en dit allemaal uitgevoerd met zeer hoogwaardige (en zalig ruikende) producten. Het geeft een gezonde egale teint. Je huid wordt zichtbaarder jonger, lichter en stralender!

Fijne lijntjes en rimpels worden met 57 procent vermindert en pigmentvlekken met 31 procent en dit allemaal vanuit één enkele behandeling.

In de 24 uur volgend op je behandeling, zul je zien dat je rimpels korter worden, minder diep, en dat je huid gehydrateerd en strakker aanvoelt.

v.a. 75 min | v.a. €98,-

PurWave, een mini facelift

Een jonger gezicht zónder injecties of chirurgie!

PurWave is een innovatie op het gebied van gezichtsverjonging. Bij een PurWave behandeling worden de gezichtspieren en gezichtshuid snel en eenvoudig fit gemaakt en blijven vervolgens langdurig in vorm. Door middel van gericht afgestemde trillingen verdwijnen fijne lijntjes en rimpels en wordt de huid gerevitaliseerd. PurWave is een bijzondere facial en een work-out voor je gezicht. Daarnaast heeft PurWave een effect op jouw geluks- en welzijnsgevoel!

Vanaf de eerste behandeling wordt in een paar weken met 2 wekelijkse behandelingen toe gewerkt naar facial fitness. Een losse behandeling duurt slechts 15-20 minuten en resultaat is al na enkele behandelingen sterk zichtbaar. Naar gelang het huidtype, leeftijd en leefgewoonten wordt per persoon bepaald hoeveel weken deze eerste intensieve fase duurt. Dit kan variëren van 3 tot 5 weken.

Focuspunten zijn fronsrimpels op en rond het voorhoofd, de lijntjes (kraaienpootjes) rond de ogen, de verslapte en hangende huid bij de oogleden en kaaklijn, de lijnen rond de mondhoeken en in de bovenlip, de donkere kringen onder de ogen.
Na deze eerste periode is slechts één behandeling per maand voldoende om het gezicht fit en in vorm te houden.

Het PurWave effect:

• Verzachten van rimpels
• Verstrakking van de huid
• Verjongend effect
• Gezonde teint
• Verstrakking van de gezichtspieren
• Meer symmetrie in het gezicht

25 min | €45,-

Contactgegevens

Barcelonaplein 179

1019 LX Amsterdam

info@beautyvibes.nl
+31 6 50 677 206

Neem contact met ons op

Openingstijden

Di – Do: 10:00 – 21:00

Vr: 10:00 – 19:00

Za: 10:00 – 17:00

Zo – Ma: Gesloten