EYE

iCurl wimperpermanent - zonder mascara de deur uit


Wie heeft mascara nodig als je de wimpers kunt liften en krullen?

iCurl is een prachtige, alternatief voor wimperextensions! Deze techniek krult en lift je wimpers. Jij zal niet geloven dat het jouw wimpers zijn. Icurl opent je oogopslag en geeft natuurlijk, uitgerust blik. Deze voor je wimpers absoluut niet schadelijke behandeling voor mannen en vrouwen is zeer geliefd! In deze korte video zie je precies wat er gebeurd.

Voor een echt ‘WOW’ effect laat je je wimpers ook verven bij ons in de salon!

Maak een afspraak

20 min | €35,50
Het resultaat blijft 6 tot 8 weken zichtbaar.

Wimpers & wenkbrauwen verven en modeleren


Meer nadruk en expressie in je gezicht.

Wimpers verven of het verven van uw wenkbrauwen is ideaal als u zich er niet iedere dag druk om wilt maken, en wanneer je zeker wilt zijn dat het er natuurlijk en professioneel uitziet. Ook voor mensen met gevoelige ogen is het verven van de wimpers een uitkomst want je hoeft niet meer iedere dag mascara te gebruiken. Het verven van wimpers en wenkbrauwen wordt gedaan met een speciale verf die kan worden toegepast in verschillende kleuren. De aangebrachte verf vervaagt geleidelijk en blijft ongeveer 3-6 weken zitten.

20 min | €15,-

Maak een afspraak

FACE

Alpha-H facials

Beautyvibes & Alpha-H, een gouden combinatie

ALPHA-H maakt cosmeceuticals; verzorgingsproducten die tussen schoonheidsverzorging en geneesmiddelen liggen. Wat Alpha-H uniek maakt zijn de hoge percentages glycolzuur in combinatie met hoge dosering enzymen, peptiden, vitaminen en antioxidanten, en de (waar nodig) laag gehouden pH-waarde van de producten

Lees hier verder over de verschillende Alpha Facials die BeautyVibes aanbiedt.

Maak een afspraak

5D gezichtsbehandeling

Als je een super huidverjonging wilt dan is 5D voor jou!

De 5D gommage is een sterk huidverjongende behandeling uitgevoerd met zeer hoogwaardige (en zalig ruikende) producten. Het geeft een gezonde egale teint. De behandeling is parabenen vrij, waarbij gebruik wordt gemaakt van fruitzuren, bindweefselmassages, pro-vitamine A en gommage-technieken.

Fijne lijntjes en rimpels worden met maximaal 57 procent vermindert en vlekjes met 31 procent; allemaal vanuit een enkele behandeling.

75 min | v.a. €98,-

Maak een afspraak

Bindweefselmassage

Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnenuit goed bindweefsel

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. De huidspecialiste past een speciale techniek toe, waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. De massagetechnieken werken op het bindweefsel in, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging uitwerkt.

45 min | €45,- (in een kuur van 6)

Maak een afspraak

Skin Clean Facial

60 min | €59,-

Maak een afspraak

Mini Face Lift

Een jonger gezicht zónder injecties of chirurgie

PurWave is een innovatie op het gebied van gezichtsverjonging. Bij een PurWave behandeling worden de gezichtspieren en gezichtshuid snel en eenvoudig fit gemaakt en blijven vervolgens langdurig in vorm. Door middel van gericht afgestemde trillingen verdwijnen fijne lijntjes en rimpels en wordt de huid gerevitaliseerd.

25 min | €45,-

Maak een afspraak

BODY

Bioslimming

Al twee jaar uitgeroepen tot de beste afslankende lichaamsbehandeling!

Bioslimming zorgt voor aanzienlijke vermindering van cellulitis en vetverbranding. Ook wordt de huid soepeler, gladder en strakker.

Voordat je aan je eerste behandeling begint, wordt er een foto van het te behandelen gebied gemaakt. Na de behandeling wordt dat nog een keer gedaan; zo zie je in een oogopslag hoe drastisch het verschil is.

Tijdens een Bioslimming behandeling wordt er gewerkt met vier gels (gemaakt van 60 natuurlijke oliën) die een thermisch effect hebben; warmte en kou. De bindweefselmassage waarmee de gels worden aangebracht, zorgt ervoor dat de ingrediënten diep in de huid doordringen en de plaatselijke doorbloeding en de lymfedrainage wordt gestimuleerd.

Bioslimming is onze absolute topper. Wij zijn enige salon die deze behandeling in Amsterdam uitvoert. Tevens zijn wij de officiële distributeur voor de Benelux.

60 min | €98,- (in een kuur van 6)

Klik hier voor meer info

Wij adviseren thuis de Bioslimming Trio Home producten te gebruiken. Daarmee zullen de resultaten van de salonbehandelingen versterkt worden. De set kan via de online winkel worden aangeschaft.

Maak een afspraak

 

  • Voor en na foto's

INFRArood bodywrap

Zuiveren, ontgiften, afslanken zonder sporten

De infrarood body wrap is een doeltreffende medische methode chronische pijn te verminderen, het ontgiften van de huid en zorgt voor soepelere spieren. De wrap wordt ook met succes gebruikt voor gewicht- en centimeterverlies. Door de warmte wordt het metabolisme versneld, vetweefsel afgebroken en 1200 calorieën verbrand.

Het is dé methode tegen vetkussentjes, sinaasappelhuid en striae met blijvend resultaat. Kortom: de ideale manier voor gewichtsafname en vitaliteit van je lichaam.

€39,- (in een kuur van 10)

Maak een afspraak

Inschrijven nieuwsbrief

OPENINGSTIJDEN
maandaggesloten
dinsdaggesloten
woensdag12:00-21.00
donderdag12:00 - 21:00
vrijdag12:00 - 21:00
zaterdag10:00 - 17:00
zondaggesloten

Barcelonaplein 179  
1019LX Amsterdam  
Tel. 06 506 77 206
Email info@beautyvibes.nl