Behandelingen

Expert in detox, afslanken & anti-aging.

Onze unieke en met zorg uitgekozen behandelingen zijn de kickstart naar de mooiste versie van jezelf!

iCurl wimper permanent

Wie heeft mascara nodig als je de wimpers kunt liften en krullen?

iCurl is een prachtig alternatief voor wimperextensions! Deze techniek krult en lift je wimpers. Je zult niet geloven dat het jouw eigen wimpers zijn: iCurl opent je oogopslag en geeft je een natuurlijke en uitgeruste blik.

Deze voor je wimpers absoluut niet schadelijke behandeling voor zowel mannen als vrouwen is zeer geliefd!

30 minuten | € 37,50

Verkort je ochtendritueel en laat je wimpers en wenkbrauwen ook verven bij ons in de salon!

20 min | € 18,- wimpers
20 min | € 15,- wenkbrauwen

Het resultaat blijft 6 tot 8 weken zichtbaar!

5D Facial from Paris

De resultaten spreken voor zichzelf!

5D from Paris is een sterk huid verjongende behandeling van Provence Cosmetics, makers van de multi award winnende Bioslimming behandeling!
5D from Paris is heel anders dan je normaal gewend bent van een facial: de behandeling combineert een peeling, hydratatie, bindweefselmassage, gommage-technieken, lymfemassage en dit allemaal uitgevoerd met zeer hoogwaardige (en zalig ruikende) producten. Het geeft een gezonde egale teint. Je huid wordt zichtbaarder jonger, lichter en stralender!

Fijne lijntjes en rimpels worden met 57 procent vermindert en pigmentvlekken met 31 procent en dit allemaal vanuit één enkele behandeling.

In de 24 uur volgend op je behandeling, zul je zien dat je rimpels korter worden, minder diep, en dat je huid gehydrateerd en strakker aanvoelt.

v.a. 60 min | v.a. €98,-

PurWave, een mini facelift

Een jonger gezicht zónder injecties of chirurgie!

PurWave is een innovatie op het gebied van gezichtsverjonging. Bij een PurWave behandeling worden de gezichtspieren en gezichtshuid snel en eenvoudig fit gemaakt en blijven vervolgens langdurig in vorm. Door middel van gericht afgestemde trillingen verdwijnen fijne lijntjes en rimpels en wordt de huid gerevitaliseerd. PurWave is een bijzondere facial en een work-out voor je gezicht. Daarnaast heeft PurWave een effect op jouw geluks- en welzijnsgevoel!

Vanaf de eerste behandeling wordt in een paar weken met 2 wekelijkse behandelingen toe gewerkt naar facial fitness. Een losse behandeling duurt slechts 15-20 minuten en resultaat is al na enkele behandelingen sterk zichtbaar. Naar gelang het huidtype, leeftijd en leefgewoonten wordt per persoon bepaald hoeveel weken deze eerste intensieve fase duurt. Dit kan variëren van 3 tot 5 weken.

Focuspunten zijn fronsrimpels op en rond het voorhoofd, de lijntjes (kraaienpootjes) rond de ogen, de verslapte en hangende huid bij de oogleden en kaaklijn, de lijnen rond de mondhoeken en in de bovenlip, de donkere kringen onder de ogen.
Na deze eerste periode is slechts één behandeling per maand voldoende om het gezicht fit en in vorm te houden.

Het PurWave effect:

• Verzachten van rimpels
• Verstrakking van de huid
• Verjongend effect
• Gezonde teint
• Verstrakking van de gezichtspieren
• Meer symmetrie in het gezicht

25 min | €48,-

(in kuurverband €45,-)

Bioslimming bodywrap

Al zeven jaar uitgeroepen tot de beste afslankende lichaamsbehandeling!

Bioslimming zorgt voor aanzienlijke vermindering van cellulite en stimuleert vetverbranding. Ook wordt de huid soepeler, gladder en strakker.

Voordat je aan je eerste behandeling begint, wordt er een foto van het te behandelen gebied gemaakt. Na de behandeling wordt dat nog een keer gedaan: zo zie je in een oogopslag hoe drastisch het verschil is.

Tijdens een Bioslimming behandeling wordt er gewerkt met vier gels (gemaakt van 60 natuurlijke oliën) die een thermisch effect hebben: warmte en kou. De bindweefselmassage waarmee de gels worden aangebracht, zorgt ervoor dat de ingrediënten diep in de huid doordringen en de plaatselijke doorbloeding en de lymfedrainage wordt gestimuleerd.

Bioslimming is onze absolute topper.

60 min | v.a. €98,- (in een kuur van 6)

Klik hier voor meer info

Wij adviseren thuis de Bioslimming Trio Home producten te gebruiken. Daarmee zullen de resultaten van de salonbehandelingen versterkt worden. De set bestel je makkelijk in onze
online winkel

Contactgegevens

's Gravendijkwal 28

3014 EC Rotterdam

info@beautyvibes.nl
+31 6 50 677 206

Neem contact met ons op


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    Openingstijden

    Uitsluitend op afspraak. 

    Bel met BeautyVibes om jouw beauty moment in te plannen: +31 6 50 677 206

    Stuur een e-mail naar info@beautyvibes.nl