Fijn om even kennis te maken!

 

Mijn naam is Gorjana Sijan en ik ben de oprichter en eigenaresse van BeautyVibes.

In mijn praktijk staat afslanken in directe verband met detox-behandelingen die het lichaam helpt zich van binnen uit te reinigen. Dan heb ik het niet over het drinken van gezonde sapjes, maar over intensieve lichaamsbehandelingen met essentiële oliën, minerale zouten, infrarood. Een voor een effectieve en tegelijkertijd ontspannende behandelingen die onze cellen een handje helpen om het werk beter te kunnen doen. Gun jezelf het beste dat de natuur te bieden heeft. En hou van jezelf! Onderschat de kracht die je eigen gedachtes op jouw lichaam hebben niet!

In de loop der jaren heeft dit ervoor gezorgd dat ik bijzondere ‘collectie’ behandelingen aan kan bieden. De Beautytek is hierbij mijn paradepaardje; een apparaat dat op non invasieve manier de huid verbluffend verstrakt en lift. Het combineert alle facetten waar ik heilig in geloof: het energiepotentieel van het eigen lichaam wordt door moderne technieken aangezet om optimaal te gaan werken. Inmiddels heb ik zo’n 3.000 behandelingen uitgevoerd (ik ben inmiddels opgehouden met tellen) en ben erg trots op alle geweldige resultaten.

Het zal je niet verbazen dat ik me tot op de dag van vandaag blijf verdiepen in behandelingen die enerzijds te maken hebben met de mogelijkheden die het lichaam zelf biedt in combinatie met nieuwe technologieën en behandelmethodes. Ik ben enorm met mijn werk en mijn klanten begaan. Ik wil je op je mooist zien. Dat is mijn missie!


Neem contact op

5 + 12 =

BeautyVibes

Barcelonaplein 179
1019 LX Amsterdam
Telefoon: 06 506 77 206
E-mail: info@beautyvibes.nl

Extra info en onze voorwaarden
  • Afspraak gemaakt en bent u verhinderd?
  • Wij vragen u vriendelijk om rekening te houden met de agenda- / afsprakenplanning van BeautyVibes Amsterdam. Indien een afspraak niet 48 uur van tevoren wordt afgezegd, zullen wij €50,- in rekening brengen.
  • Heeft u een voucher voor een BeautyVibes behandeling gekocht en zegt u de afspraak niet binnen 48 uur af, dan zullen wij 50% van de voucherwaarde in rekening brengen. 
  • Betaalde behandelingen zijn niet overdraagbaar aan een derde.
  • BeautyVibes geeft geen geld terug, wel ontvangt u een te goedbon. U mag ook kiezen om voor het zelfde bedrag andere behandelingen of producten af te nemen.
  • Het is uw eigen verantwoordelijkheid om op tijd aanwezig te zijn voor een voor u ingeplande behandeling. Indien u te laat bent voor een afgesproken behandeling wordt de behandeltijd ingekort. Wij hanteren deze regel zodat dit niet ten kosten gaat van andere BeautyVibes klanten.
  • Gekochte behandelingen, kuren en cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig vanaf de datum van verkoop.

Een behandeling betalen door het geld over te maken? Dat kan!

Ons rekeningnummer:

IBAN NL52RABO0139230203
T.n.v. BeautyVibes

Vermeld de naam van de behandeling bij omschrijving/kenmerk.

Inschrijven nieuwsbrief

OPENINGSTIJDEN
maandaggesloten
dinsdaggesloten
woensdag12:00-21.00
donderdag12:00 - 21:00
vrijdag12:00 - 21:00
zaterdag10:00 - 17:00
zondaggesloten

Barcelonaplein 179  
1019LX Amsterdam  
Tel. 06 506 77 206
Email info@beautyvibes.nl