Over ons

Fijn om even kennis te maken!

Mijn naam is Gorjana Sijan en ik ben de oprichter en eigenaresse van BeautyVibes.

In mijn praktijk staat afslanken in direct verband met detox-behandelingen die het lichaam helpt zich van binnen uit te reinigen.. En dan heb ik het niet over het drinken van gezonde sapjes, maar over een intensieve aanpak van vasten met minerale zouten. Deze manier van afslanken heeft tevens een anti-aging effect in tegenstelling tot het harde diëten die de huid verslappen en ouder doen lijken.

Bioslimming, bijvoorbeeld, is een award winnende effectieve en tegelijkertijd ontspannende behandeling die op een krachtige manier vetten verbrandt en huid verstevigt.. Gun jezelf het beste dat de natuur te bieden heeft. En hou van jezelf! Onderschat de kracht die je eigen gedachtes op jouw lichaam hebben niet!

In de loop der jaren heb ik zo’n 3.000 behandelingen uitgevoerd (ik ben inmiddels opgehouden met tellen) en ben erg trots op alle geweldige resultaten.

Het zal je niet verbazen dat ik me tot op de dag van vandaag blijf verdiepen in behandelingen die enerzijds te maken hebben met de mogelijkheden die het lichaam zelf biedt in combinatie met nieuwe technologieën en behandelmethodes.

Ik ben enorm met mijn werk en mijn klanten begaan. Ik wil je op je mooist zien. Dat is mijn missie!

Contactgegevens

Keizersgracht 178

1016 DW Amsterdam

info@beautyvibes.nl
+31 6 50 677 206

Neem contact met ons op    Openingstijden

    Gewijzigde tijden. Neem hiervoor contact op met BeautyVibes: +31 6 50 677 206

    Voorwaarden: wees op tijd. Voor afzegging afspraak later dan 48 uur bereken wij €25,-