Over ons

Fijn om even kennis te maken!

Mijn naam is Gorjana Sijan en ik ben de oprichter en eigenaresse van BeautyVibes.

In mijn praktijk staat afslanken in direct verband met detox-behandelingen die het lichaam helpt zich van binnen uit te reinigen. Dan heb ik het niet over het drinken van gezonde sapjes, maar over intensieve lichaamsbehandelingen met essentiële oliën, minerale zouten en infrarood. Een voor een effectieve en tegelijkertijd ontspannende behandelingen die onze cellen een handje helpen om het werk beter te kunnen doen. Gun jezelf het beste dat de natuur te bieden heeft. En hou van jezelf! Onderschat de kracht die je eigen gedachtes op jouw lichaam hebben niet!

In de loop der jaren heeft dit ervoor gezorgd dat ik een bijzondere ‘collectie’ aan behandelingen kan bieden. Inmiddels heb ik zo’n 3.000 behandelingen uitgevoerd (ik ben inmiddels opgehouden met tellen) en ben erg trots op alle geweldige resultaten.

Het zal je niet verbazen dat ik me tot op de dag van vandaag blijf verdiepen in behandelingen die enerzijds te maken hebben met de mogelijkheden die het lichaam zelf biedt in combinatie met nieuwe technologieën en behandelmethodes. Ik ben enorm met mijn werk en mijn klanten begaan. Ik wil je op je mooist zien. Dat is mijn missie!

Contactgegevens

Barcelonaplein 179

1019 LX Amsterdam

info@beautyvibes.nl
+31 6 50 677 206

Openingstijden

Zondag & Maandag:          Gesloten

Dinsdag – Donderdag:     10:00 – 21:00

Vrijdag:                                     10:00 – 19:00

Zaterdag:                                10:00 – 17:00

Overige vragen