Al drie jaar uitgeroepen tot de beste afslankende lichaamsbehandeling!

Bioslimming zorgt voor aanzienlijke vermindering van cellulite en vetverbranding. Ook wordt de huid soepeler, gladder en strakker.

Voordat je aan je eerste behandeling begint, wordt er een foto van het te behandelen gebied gemaakt. Na de behandeling wordt dat nog een keer gedaan; zo zie je in een oogopslag hoe drastisch het verschil is.

Tijdens een Bioslimming behandeling wordt er gewerkt met vier gels (gemaakt van 60 natuurlijke oliën) die een thermisch effect hebben; warmte en kou. De bindweefselmassage waarmee de gels worden aangebracht, zorgt ervoor dat de ingrediënten diep in de huid doordringen en de plaatselijke doorbloeding en de lymfedrainage wordt gestimuleerd.

Bioslimming is onze absolute topper. Wij zijn enige salon die deze behandeling in Amsterdam uitvoert. Tevens zijn wij de officiële distributeur voor de Benelux.

60 min | €98,- (in een kuur van 6)

klik hier voor meer info

Wij adviseren thuis de Bioslimming Trio Home producten te gebruiken. Daarmee zullen de resultaten van de salonbehandelingen versterkt worden. De set kan via de online winkel worden aangeschaft.