Behandelingen

Expert in detox, afslanken & anti-aging.

BeautyVibes helpt je om je goed over jezelf te voelen en het zelfvertrouwen te herontdekken wat je nog aantrekkelijker maakt!

iCurl wimper permanent

Wie heeft mascara nodig als je de wimpers kunt liften en krullen?

iCurl is een prachtig alternatief voor wimperextensions! Deze techniek krult en lift je wimpers. Je zult niet geloven dat het jouw eigen wimpers zijn: iCurl opent je oogopslag en geeft je een natuurlijke en uitgeruste blik.

Deze voor je wimpers absoluut niet schadelijke behandeling voor zowel mannen als vrouwen is zeer geliefd!

Voor een echt ‘WOW’ effect laat je je wimpers ook verven bij ons in de salon!

20 minuten | € 35,50

Het resultaat blijft 6 tot 8 weken zichtbaar!

Wimpers verven

Verkort je ochtendritueel door geen mascara meer op te hoeven doen!

Wimpers verven (of het verven van de wenkbrauwen) is ideaal als je je er niet iedere dag druk om wilt maken en wanneer je zeker wilt zijn dat het er natuurlijk en professioneel uitziet. Ook voor mensen met gevoelige ogen is het verven van de wimpers een uitkomst want je hoeft niet meer iedere dag mascara te gebruiken. Het verven van de wimpers wordt gedaan met een speciale verf en kan worden toegepast in verschillende kleuren.

20 min | € 18,-

De aangebrachte verf vervaagt geleidelijk en blijft ongeveer 3-6 weken zitten.

Wenkbrauwen verven

Meer nadruk en expressie in je gezicht

Het verven van je wenkbrauwen is ideaal als je je er niet iedere dag druk om wilt maken en wanneer je zeker wilt zijn dat het er natuurlijk en professioneel uitziet. Het verven van wenkbrauwen wordt gedaan met een speciale verf die kan worden toegepast in verschillende kleuren.

20 min | € 12,-

De aangebrachte verf vervaagt geleidelijk en blijft ongeveer 3-6 weken zitten.

5D from Paris

De resultaten spreken voor zichzelf!

5D from Paris is een sterk huid verjongende behandeling van Provence Cosmetics, makers van de multi award winnende Bioslimming behandeling!
5D from Paris is heel anders dan je normaal gewend bent van een facial: de behandeling combineert een peeling, hydratatie, bindweefselmassage, gommage-technieken, lymfemassage en dit allemaal uitgevoerd met zeer hoogwaardige (en zalig ruikende) producten. Het geeft een gezonde egale teint. Je huid wordt zichtbaarder jonger, lichter en stralender!

Fijne lijntjes en rimpels worden met maximaal 57 procent vermindert en pigmentvlekken met 31 procent en dit allemaal vanuit één enkele behandeling.

In de 24 uur volgend op je behandeling, zul je zien dat je rimpels korter worden, minder diep, en dat je huid gehydrateerd en strakker aanvoelt.

75 min | v.a. €98,-

PurWave, een mini facelift

Een jonger gezicht zónder injecties of chirurgie!

PurWave is een innovatie op het gebied van gezichtsverjonging. Bij een PurWave behandeling worden de gezichtspieren en gezichtshuid snel en eenvoudig fit gemaakt en blijven vervolgens langdurig in vorm. Door middel van gericht afgestemde trillingen verdwijnen fijne lijntjes en rimpels en wordt de huid gerevitaliseerd. PurWave is een bijzondere facial en een work-out voor je gezicht. Daarnaast heeft PurWave een effect op jouw geluks- en welzijnsgevoel!

Vanaf de eerste behandeling wordt in een paar weken met 2 wekelijkse behandelingen toe gewerkt naar facial fitness. Een losse behandeling duurt slechts 15-20 minuten en resultaat is al na enkele behandelingen sterk zichtbaar. Naar gelang het huidtype, leeftijd en leefgewoonten wordt per persoon bepaald hoeveel weken deze eerste intensieve fase duurt. Dit kan variëren van 3 tot 5 weken.

Focuspunten zijn fronsrimpels op en rond het voorhoofd, de lijntjes (kraaienpootjes) rond de ogen, de verslapte en hangende huid bij de oogleden en kaaklijn, de lijnen rond de mondhoeken en in de bovenlip, de donkere kringen onder de ogen.
Na deze eerste periode is slechts één behandeling per maand voldoende om het gezicht fit en in vorm te houden.

Het PurWave effect:

• Verzachten van rimpels
• Verstrakking van de huid
• Verjongend effect
• Gezonde teint
• Verstrakking van de gezichtspieren
• Meer symmetrie in het gezicht

25 min | €45,-

Infrarood bodywrap

Zuiveren, ontgiften, afslanken zonder sporten!

De infrarood body wrap is een doeltreffende medische methode chronische pijn te verminderen, het ontgiften van de huid en zorgt voor soepelere spieren. De wrap wordt ook met succes gebruikt voor gewicht- en centimeterverlies. Door de warmte wordt het metabolisme versneld, vetweefsel afgebroken en 1200 calorieën verbrand.

Het is dé methode tegen vetkussentjes, sinaasappelhuid en striae met blijvend resultaat. Kortom: de ideale manier voor gewichtsafname en vitaliteit van je lichaam.

50 min | € 39,- (in een kuur van 10)

Bioslimming bodywrap

Al drie jaar uitgeroepen tot de beste afslankende lichaamsbehandeling!

Bioslimming zorgt voor aanzienlijke vermindering van cellulite en stimuleert vetverbranding. Ook wordt de huid soepeler, gladder en strakker.

Voordat je aan je eerste behandeling begint, wordt er een foto van het te behandelen gebied gemaakt. Na de behandeling wordt dat nog een keer gedaan: zo zie je in een oogopslag hoe drastisch het verschil is.

Tijdens een Bioslimming behandeling wordt er gewerkt met vier gels (gemaakt van 60 natuurlijke oliën) die een thermisch effect hebben: warmte en kou. De bindweefselmassage waarmee de gels worden aangebracht, zorgt ervoor dat de ingrediënten diep in de huid doordringen en de plaatselijke doorbloeding en de lymfedrainage wordt gestimuleerd.

Bioslimming is onze absolute topper. Wij zijn de enige salon die deze behandeling in Amsterdam uitvoert. Tevens zijn wij de officiële distributeur voor Nederland en België.

60 min | €98,- (in een kuur van 6)

Klik hier voor meer info

Wij adviseren thuis de Bioslimming Trio Home producten te gebruiken. Daarmee zullen de resultaten van de salonbehandelingen versterkt worden. De set kan via de
online winkel worden aangeschaft.

Contactgegevens

Barcelonaplein 179

1019 LX Amsterdam

info@beautyvibes.nl
+31 6 50 677 206

Openingstijden

Zondag & Maandag:          Gesloten

Dinsdag – Donderdag:     10:00 – 21:00

Vrijdag:                                     10:00 – 19:00

Zaterdag:                                10:00 – 17:00

Overige vragen