Aanbiedingen

Je hebt nog:

.. om van deze aanbieding gebruik te maken!

WEGENS GROOT SUCCES VERLENGD!

De herfst met haar mooie kleuren is in volle gang! Helaas: het najaar staat ook voor een uitgelopen mascara, nat haar en een droge en doffe huid.

Lijkt het je fijn om zonder make-up de deur uit te kunnen en/of tijdens het sporten er op je allerbest uit te zien? Met onze BeautyVibes make-over actie krijgt jouw gezicht een ware upgrade en is make-up overbodig!

* actie is geldig tot en met 10 december 2018

De details:

 •  5D from Paris twv 98 euro
  5D from Paris is heel anders dan je normaal gewend bent van een facial: de behandeling combineert een peeling, hydratatie, bindweefselmassage, lymfemassage, en dit allemaal uitgevoerd met zeer hoogwaardige (en zalig ruikende) producten.
 •  iCurl twv 35,50 euro
  iCurl is een prachtig alternatief voor wimperextensions! Deze techniek krult en lift je wimpers. Je zult niet geloven dat het jouw wimpers zijn. Icurl opent je oogopslag en geeft je een natuurlijke en uitgeruste blik.
 •  Wimpers verven twv 18 euro
  Wimpers verven is ideaal als je je er niet iedere dag druk om wilt maken en wanneer je zeker wilt zijn dat het er natuurlijk en professioneel uitziet. Ook voor mensen met gevoelige ogen is het verven van de wimpers een uitkomst want je hoeft niet meer iedere dag mascara te gebruiken.
 •  Wenkbrauwen verven twv 12 euro
  Het verven van wimpers en wenkbrauwen wordt gedaan met een speciale verf die kan worden toegepast in verschillende kleuren. De aangebrachte verf vervaagt geleidelijk en blijft ongeveer 3-6 weken zitten.

* actie is geldig tot en met 10 december 2018

Contactgegevens

Barcelonaplein 179

1019 LX Amsterdam

info@beautyvibes.nl
+31 6 50 677 206

Openingstijden

Zondag & Maandag:          Gesloten

Dinsdag – Donderdag:     10:00 – 21:00

Vrijdag:                                     10:00 – 19:00

Zaterdag:                                10:00 – 17:00

Overige vragen