BeautyVibes behandelingen

BeautyVibes is dé expert in detox, afslanken & anti-aging. Onze unieke en met zorg uitgekozen behandelingen zijn de kickstart naar de mooiste versie van jezelf!

EYES

Even in je lunchpauze je wimpers laten krullen en verven met de iCurl? Plotseling een feestje, maar je wenkbrauwen werken nog niet helemaal mee? BeautyVibes zorgt dat je binnen 30 minuten verliefd raakt op je eigen oogopslag!

FACE

Ziet je huid er dof en vermoeid uit? Stoor jij je aan rimpels of plooien? De unieke facial 5d from Paris laat jouw rimpels zichtbaar minder worden. Je kunt ons vertrouwen op ons woord!

BODY

Het lichaam ondervindt nadelige gevolgen van onze (gejaagde) levensstijl. Als je zegt dat je het beste wilt voor je lichaam dan heb je geen excuus om jezelf niet met Bioslimming, dé multi award winnende behandeling, te trakteren. Resultaten spreken voor zich!

BeautyVibes reviews

BeautyVibes producten

BeautyVibes heeft voor jou alleen maar de beste behandelingen & thuisproducten in haar pakket!

Bioslimming Trio Home set is  winnaar van “ Aestheticians Choice Award" voor Beste Body Contouring thuisproduct!

Naast award winnende Bioslimming van Provence Cosmetics, biedt BeautyVibes ook de 5D from Paris Homecare producten aan! 5D from Paris is een sterk huid verjongende behandeling, die je nu naast je salonbehandeling ook thuis kunt voortzetten. Wees voorbereid: je zult zien dat je rimpels korter worden, minder diep, en dat je huid gehydrateerd en strakker aanvoelt. Heerlijk!

Ook BodyPro50 is van Provence Cosmetics. BodyPro50 is een nieuwe natuurlijke lichaamstherapie gericht op de gezondheid en welzijn in de sport-, fitness- en gezondheidsindustrie. Deze geavanceerde en unieke producten combineren wetenschap en natuur om de vitaliteit van uw lichaam te doen herleven. Natuurlijke etherische oliën en plantenextracten worden gebruikt in de formules van Provence Cosmetics om uw welzijn en gezondheid te verbeteren. Bodypro50 is geweldig voor lichaamstherapie, pijnverlichting, oefening / training, stressvrijheid en voor het verbeteren van welzijn..

Contactgegevens

's Gravendijkwal 66

3014 EG Rotterdam

info@beautyvibes.nl
+31 6 50 677 206

Neem contact met ons op


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    Openingstijden

    Uitsluitend op afspraak.

    Bel met BeautyVibes om jouw beauty moment in te plannen: +31 6 50 677 206

    Stuur een e-mail naar info@beautyvibes.nl