BeautyVibes behandelingen

BeautyVibes is dé expert in detox, afslanken & anti-aging. Onze unieke en met zorg uitgekozen behandelingen zijn de kickstart naar de mooiste versie van jezelf!

EYES

Even in je lunchpauze je wimpers laten krullen en verven met de iCurl? Plotseling een feestje, maar je wenkbrauwen werken nog niet helemaal mee? BeautyVibes zorgt dat je binnen 30 minuten verliefd raakt op je eigen oogopslag!

FACE

Ziet je huid er dof en vermoeid uit? Stoor jij je aan rimpels of plooien? De unieke facial 5d from Paris laat jouw rimpels zichtbaar minder worden. Je kunt ons vertrouwen op ons woord!

BODY

Het lichaam ondervindt nadelige gevolgen van onze (gejaagde) levensstijl. Als je zegt dat je het beste wilt voor je lichaam dan heb je geen excuus om jezelf niet met Bioslimming, dé multi award winnende behandeling, te trakteren. Resultaten spreken voor zich!

BeautyVibes reviews

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Met onze nieuwsbrief blijf jij op de hoogte van geldende acties, tips en bijvoorbeeld exclusieve uitnodigingen voor onze speciale dagen.

BeautyVibes producten

BeautyVibes heeft voor jou alleen maar winnaars in haar pakket!

Bioslimming Homecare:

Bioslimming Homecare thuiskit is “Winnaar van de Aestheticians' Choice Award voor Beste Body Contouring 2018"! En BeautyVibes heeft nou precies die kit exclusief beschikbaar voor jou. Tip: gebruik het eens in combinatie met onze Bioslimming behandeling voor nog betere resultaten!

5D from Paris:

Naast award winnende Bioslimming van Provence Cosmetics, biedt BeautyVibes ook de  5D from Paris Homecare producten exclusief aan! 5D from Paris is een sterk huid verjongende behandeling, die je nu naast je salonbehandeling ook thuis kunt voortzetten. Wees voorbereid: je zult zien dat je rimpels korter worden, minder diep, en dat je huid gehydrateerd en strakker aanvoelt. Heerlijk!

Contactgegevens

Keizersgracht 178

1016 DW Amsterdam

info@beautyvibes.nl
+31 6 50 677 206

Neem contact met ons op

Openingstijden

Gewijzigde tijden. Neem hiervoor contact op met BeautyVibes: +31 6 50 677 206